Sākas Midža Jūra Latvijas koncertturneja

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ar koncertu Jelgavas kultūras centrā 6.novembrī sākas skotu mūziķa, komponista, producenta un labdarības pasākumu organizētāja Midža Jūra koncertturneja Latvijā. Piektdien, 7.novembrī, Jūrs uzstāsies Rēzeknē, Latgales vēstniecībā “Gors”, bet sestdien, 8.novembrī, viesosies Vidzemes koncertzālē “Cēsis”.

Jautāts par to, ar kādām sajūtām viņš pēc četru gadu pārtraukuma atgriežas Latvijā, Midžs Jūrs stāsta:

Man ir ļoti mīļas atmiņas no iepriekšējām reizēm, tāpēc esmu patiesi saviļņots par iespēju atkal šeit uzstāties. Un šoreiz pat trīs dažādās vietās, kurās nekad neesmu bijis. Turklāt "Breathe" pie jums ir tik nozīmīgs hits, kas liecina, ka latviešiem ir laba muzikālā gaume. Jā, tas noteikti būs apburošs piedzīvojums atkal satikt Latvijas publiku!”

Koncertos Midžs Jūrs izpildīs savu pazīstamāko hitu akustiskās versijas. "Fade To Gray", "Dancing With Tears In My Eyes", "Vienna", "Hymn", "If I Was", "Breathe", "Do They Know It's Christmas?" un vesela virkne citu pazīstamu kompozīciju, ko Midžs Jūrs sacerējis grupās "Visage", "Ultravox" un savas solokarjeras laikā.

Mūziķis atklāj, ka šāda formāta koncertus viņš nesniedzot nemaz tik bieži – tikai reizi 5-10 gados.

„Mani akustiskie šovi ir īsti un patiesi; tie ir tik godīgi, cik vien godīgi tie var būt. Tas tik ir pārbaudījums, vai ne?! Ja Tu vari stāvēt pie mikrofona prožektoru apgaismojumā tikai ar akustisko ģitāru vien un noturēt cilvēku uzmanību pusotru stundu, tad tu kaut ko dari pareizi," skaidro mūziķis.

Midža Jūra jaunākais albumu „Fragile” iznāca 7.jūlijā.

„Ļoti iespējams, ka “Fragile” ir pats intīmākais un atklātākais albums, kuru es jebkad esmu sacerējis,” uzskata Midžs Jūrs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti