Sadalītas «Alternative.lv» mūzikas balvas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Portāls "Alternative.lv" piektdien, 24.martā, vakarā klubā "Nabaklab" pasniedza balvas pašmāju labākajām un aktīvākajām alternatīvās mūzikas grupām, liecina portālā pieejamā informācija.

Balvu kategorijā 2016. gada "Labākā jaunā grupa" saņēma metāla apvienība "Pulse of Nebulae", par labāko video veikumu tika apbalvota grupa "Gapoljeri" un videoklips dziesmai "Pacel acis". Savukārt nozīmīgo balvu par "Gada albumu" saņēma "Židrūns" un "Židrūns un tas, ko nevar nest".

Pēc skatītāju balsojuma par labāko pērnā gada uzstāšanos tika atzīts metāla grupas Sanctimony" koncerts kopā ar vīru kori festivālā "Zobens un Lemess 2016". Savukārt "Zelta bumbieri", kas tiek pasniegts gada "alternatīvākajai" grupai, saņēma romantiskākais Latvijas duets "Čipsis un Dullais".

Portāla "Alternative.lv" pārstāvji īpašo balvu par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas alternatīvās mūzikas attīstībā pasniedza mūzikas veikala "Randoms" vadītājam, kluba "Nabaklab" menedžerim un pasākumu rīkotājam Jānim Jansonam.

Apbalvošanas ceremonijā priekšnesumus sniedza pašmāju grupas "OGHRE", "The Factor" un "Židrūns", kā arī viesi no Lietuvas – alternatīvā roka apvienība "ba.".  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti