Rudenī Rīgā uzstāsies soulmūziķi «Simply Red»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Atzīmējot 30 gadu jubileju, ar karjeras labākajām dziesmām nākamgad rudenī Rīgā uzstāsies grupa "Simply Red".

Soulmūzikas leģendas koncertēs "Arēnā Rīga" 23.oktobrī. Šī koncerttūre iezīmēs grupas atgriešanos uz lielo arēnu skatuvēm kopš šova Londonā pirms pieciem gadiem. "Man patīk jubilejas, un šī ir liela. Ir īstais laiks atgriezties!" saka Miks Haknels.

"Simply Red" tiek uzskatīta par vienu no labākajām grupām Apvienotajā Karalistē. Grupas jubilejas koncertturneja iekļaus šovus lielākajās Eiropas pilsētās, tai skaitā 14 koncertus Lielbritānijā, kas kulmināciju piedzīvos Londonā ar diviem noslēguma šoviem "O2" arēnā.

Ar vairāk nekā 60 miljoniem pārdotu ierakstu "Simply Red" var lepoties ar vērā ņemamu hitu sarakstu, tai skaitā "Holding Back The Years", "If You Don’t Know Me By Now", "Something Got Me Started", "Stars", "Fairground", "The Air That I Breathe", "For Your Babies", "Sunrise".

Gatavojoties šai nozīmīgajai koncertturnejai, dziedātājs ar vienu no spēcīgākajām balsīm soulmūzikas vēsturē Miks Haknels teic: "Grupas nosaukumā apzināti ir ietverts vārds "vienkārši" - tas raksturo to, ko mūzikā vēlos panākt. Manā prātā joprojām dzimst jaunas melodijas, dziesmu vārdi un būs arī jauns albums, kad pienāks īstais laiks. Taču šobrīd būt "Simply Red" līderim un uzstāties kopā ar grupu ir tas, ko vēlos darīt vairāk par visu pasaulē. Mūsu fani zina, kas mēs esam. Viņi vienmēr bijuši mums lojāli. Un tagad es vēlos kāpt uz skatuves un sniegt klausītājiem tieši to, ko viņi no mums gaida - patiesu mūziku."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti