Rokmūzikas trio «B Optimist» izdod albumu «Visur skan»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Rokmūzikas trio “B Optimist” laiduši klajā trešo studijas albumu “Visur skan” un publicējuši video dziesmai “Kā lai pastāstu tev”, informēja mūziķu pārstāvji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Jaunajā albumā iekļautas 11 oriģināldziesmas, kuras tapušas pēdējo triju gadu laikā. Šis ir trešais “B Optimist” albums grupas 7 gadu ilgajā vēsturē.

Kā skaidrots albuma pieteikumā, ceļš uz to sākās ar izmaiņām grupas sastāvā, kas deva jaunu enerģiju un virzienu. Tam sekoja koncertiem bagāta vasara 2019. gadā, pēc kuras grupa devās studijā, lai jauno materiālu iemūžinātu.

Atzīmējot albuma iznākšanu, dziesmai “Kā lai pastāstu tev” nofilmēts arī video, kurā trio izpilda dziesmu dzīvajā sesijā, radot koncertam līdzīgu sajūtu un enerģiju.

Līdz šim no jaunā albuma “Visur skan” izdoti trīs singli: “Otro siržu veikaliņš”, “Nāku katru nakti” un “Kaut nedaudz kā tu”. Iepriekš izdots minialbums "Kopā" un debijas albums “B Optimist”, kā arī vienpadsmit dziesmām radīti videoklipi.

“B Optimist” spēlē enerģisku un emocionālu rokmūziku latviešu valodā kopš 2013. gada. Grupa izveidota Ogres novadā, Suntažos. “B Optimist” sastāvā ir: Valters Levins – vokāls, ģitāra, Linards Liepa – basģitāra, vokāls, Roberts Levins – sitamie instrumenti..

Albums ierakstīts “B Optimist” studijā, to miksēja un māsterēja Valters Levins, producēja “B Optimist”, mūzika un teksti: “B Optimist”, albuma dizains: Inga Bitēna.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti