Rokmūzikas trio «B Optimist» izdod albumu «Turpinies!» ar tautasdziesmu vārdiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Klajā nācis rokmūzikas trio “B Optimist” akustiskais albums “Turpinies!”. Tajā iekļautas 10 oriģināldziesmas ar tautasdziesmu vārdiem, informēja grupas pārstāvji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Dziesmas radītas divās radošajās sesijās, ar divu gadu starpību. Grupas pastāvēšanas laikā daļa no šīm dziesmām ik pa laikam izskanējušas arī akustiskajos koncertos.

““Turpinies!” – tas ir albums par latviešu tautas spēku, tradīcijām, kultūras bagātību, cilvēka dzīves ritējumu un nerimstošo dzirksti, ko smelties latviešu tautasdziesmās. “Turpinies!” ir kā uzsaukums un novēlējums ikvienam no mums,” norādīts albuma pieteikumā.

Albums ierakstīts “B Optimist” studijā, miksēja un māsterēja Valters Levins, producēja “B Optimist”, mūzika: “B Optimist”, teksti: “B Optimist” / tautasdziesmas, albuma noformējums: Inga Bitēna.

Līdz šim grupa izdevusi kopumā četrus albumus: 2015. gada martā – debijas albumu "B Optimist", 2017. gada oktobrī – minialbumu "Kopā", 2020. gada septembrī – trešo studijas albumu "Visur skan" un 2020. gada decembrī – akustisko albumu "Turpinies!".

Apvienībā “B Optimist” ir Valters Levins – vokāls, ģitāra, Linards Liepa – basģitāra, vokāls, Roberts Levins – sitamie instrumenti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti