Rokgrupa «Foreigner» nākamgad uzstāsies Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Rokmūzikas grupa "Foreigner" 2022. gada 1. jūnijā uzstāsies "Arēnā Rīga", informēja organizatori.

"Foreigner" ir britu-amerikāņu rokgrupa, kuru dibināta Ņujorkā 1976. gadā. "Foreigner" tiek uzskatīti par vienu no populārākajām rokmūzikas grupām pasaulē ar iespaidīgu muzikālo daiļradi, kas turpina iekarot mūzikas topus jau vairāk nekā 40 gadus. "Foreigner" ir radījuši tādas zināmas dziesmas kā "Juke Box Hero", "Cold As Ice", "Hot Blooded", "Waiting For A Girl Like You", "Feels Like The First Time", "Urgent", "Head Games", "Say You Will", "Dirty White Boy", "Long, Long Way From Home" un "I Want To Know What Love Is".

Pēdējos gados "Foreigner" mūzika ir piedzīvojusi popularitātes pieaugumu, pateicoties dziesmu izmantošanai televīzijā, kinofilmās, videospēlēs un reklāmas materiālos. Dziesmas atskaņotas filmās "Rock of Ages", "Bad Moms", "Angry Birds", "Magic Mike", "Pitch Perfect", "The Good Boys", televīzijas šovos "Orange Is The New Black", "Stranger Things".

2017. gadā "Foreigner" atzīmēja 40 gadu jubileju un izdeva dubultalbumu ar nosaukumu "40", kurā iekļautas 40 dziesmas, kas ierakstītas laika posmā no 1977. līdz 2017. gadam. Albums deviņas nedēļas pavadīja "Billboard Top 200" topa augšgalā, un tajā ir iekļauti divi īpaši šim izdevumam ierakstīti skaņdarbi: "Give My Life For Love" un jauna "I Don’t Want To Live Without You" versija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti