Robertam Pētersonam iznāk debijas albums «Apturēts laiks»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Savu pirmo mūzikas albumu “Apturēts laiks” ar 12 oriģināldziesmām izdod jaunais mūziķis no Ventspils Roberts Pētersons, kurš plašāku atpazīstamību ieguvis, pusaudžu gados muzicēdams maestro Raimonda Paula pavadībā, kā arī iepriekš izdodot vairākus singlus.

19 gadu jaunais mūziķis pie paša producētā debijas albuma strādājis nepilnus divus gadus, tajā apkopotas 12 dziesmas - gan pilnīgi jaunas un nepublicētas dziesmas, gan pazīstami skaņdarbi, kuri jau radiostacijās guvuši atzīstamus panākumus. Roberts Pētersons ir visu dziesmu mūzikas autors un vienpadsmit dziesmu tekstu autors. Vienas dziesmas teksta rakstīšana uzticēta mūziķim un dzejniekam Gatim Zotovam, šīs dziesmas vārdā nodēvēts arī albums. Dziesmu vienojošais elements ir apcerētā tēma par laiku un mirkli, ko vēlamies apturēt un baudīt mūžīgi.

Mūziķis dziesmām ierakstījis ne tikai vokālās, bet arī ģitāras, basa un taustiņinstrumentu partijas. Bungas iespēlējis jaunā skatuves mākslinieka kolēģis bundzinieks Sanijs Bondars, bet dziesmu apstrādē iesaistīti pazīstamie mūzikas producenti Edijs Gņedovskis (GEM Studio), liepājnieks Egīls Mežs un Modris Skaistkalns.

“Man ir liels prieks, ka ilgi lolotais albums ir ieraudzījis dienas gaismu. Lai gan darbs pie tā bijis samērā ilgs un ne tik viegls, man pašam to ir interesanti klausīties, jo tajā iekļauta gan viena no pirmajām manis paša komponētajām dziesmām, gan dziesma, kura tapusi tikai šovasar," norāda Roberts Pētersons, pateicoties visiem, kas iesaistījās albuma tapšanā, kā arī visiem atbalstītājiem.

Mūziķis plānojot arī albuma prezentācijas koncertus, bet šobrīd procesā atrodas albuma fizisko kopiju izgatavošana.

Pašlaik albumu digitālā veidā ir iespējams iegādāties interneta mūzikas veikalos iTunes, cdBaby, doremi.lv u.c. Albumu var klausīties mūzikas vietnē "Spotify", kā arī draugiem.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti