Ringo Stārs savu 80. dzimšanas dienu atzīmē ar tiešsaistes festivālu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Apaļu 80. dzimšanas dienu 7. jūlijā atzīmē leģendārā britu ansambļa “The Beatles” bundzinieks Ringo Stārs. Tam par godu viņš sarīkojis īpašu dzimšanas dienas festivālu ar nosaukumu “Miers un mīlestība.”

Atšķirībā no citām reizēm, kad festivāls noticis tādās vietās kā Francijas Rivjēra un Ņujorkas Taimskvērs, šoreiz Covid-19 ierobežojumu dēļ šovs būs virtuāls un vērojams sociālajā video platformā “Youtube”. Tajā piedalīsies arī vēl viens no leģendārajiem “Bītliem” – Pols Makartnijs.

Ienākumi no virtuālā festivāla tiks novirzīti vairākām starptautiskām labdarības organizācijām, kā arī ASV melnādaino tiesību aizstāvjiem “Black Lives Matter.”

Ringo Stāra globālā dzimšanas dienas ballīte kļuvusi par tradīciju kopš 2008. gada. Toreiz Čikāgā kāds žurnālists bundziniekam vaicāja, ko viņš vēlētos savā dzimšanas dienā. Uz to Ringo Stārs atbildēja – vairāk miera un mīlestības. Un tā arī šodien Ringo Stārs personīgi aicina visas pasaules iedzīvotājus pusdienlaikā vai nu publicēt sociālajos tīklos, vai vienkārši pie sevis padomāt par kaut ko, kas saistīts ar mieru un mīlestību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti