Rihards Lībietis laiž klajā skaņdarbu un video «Too many thoughts»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Ģitārists Rihards Lībietis piedāvā jaunu skaņdarbu “Too many thoughts” akustiskajai ģitārai, kas ir neliels priekšvēstnesis tuvākajā laikā gaidāmajiem mākslinieka oriģinālmūzikas projektiem. Skaņdarbs radies rudens iestāšanās laikā, iedvesmojoties no gadalaikam raksturīgās emociju, krāsu un noskaņu dažādības.

“Domas ir kā daudz un dažādas balsis, un tām ir tendence nemitīgi urdzēt kā strautiņiem kaut kur prāta nostūros, te pieaugot, te sarūkot intensitātē. Man šķiet ļoti interesanti sajust to brīdi, kad var ļaut tām vienkārši plūst fonā un, neietekmējot savu sirdsbalsi, meklēt atbildes caur sevi un sevī. Šī sajūta ir arī jaunajā skaņdarbā,” stāsta Lībietis.

Skaņdarbs “Too many thoughts” ir noskaņas veidotājs instrumentālās mūzikas kvinteta “Rihards Lībietis Orchestra” nākamajam oriģinālmūzikas albumam, ko plānots izdot 2019. gada pavasarī, bet, jau sākoties 2018.gadam, grupa paralēli prezentēs jauna mazalbuma “Reflections” skaņdarbus, kur būs apkopotas jaunas oriģinālkompozīcijas ar vokālu sadarbībā ar dažādiem Latvijā un grupas vidū iemīļotiem mūziķiem, tostarp Kristīni Prauliņu, Anneli Arro u.c.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti