Riharda Lībieša orķestris aicina uz neparastu koncertu Ģertrūdes ielas teātrī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

11. septembrī plkst. 18 Ģertrūdes ielas teātrī klausītājus uz neparastu muzikālu piedzīvojumu aicina apvienība “Rihards Lībietis Orchestra”.

Rihards Lībietis ir mūziķis un ģitārists. Kopā ar savu orķestri muzicē kopš albuma “Scream, Breathe, Cry” iznākšanas 2015.gadā. Regulāri uzstājas ne vien kā akustiskās mūzikas mākslinieks, bet arī spēlē grupās “The Originals” un “K.R.I.S.” un sadarbojas ar citiem mūziķiem. Izdevis divus studijas albumus – Mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons 2015” nominēto “Scream, Breathe, Cry” (2015) un “RL Elektronix” (2015) –, kā arī EP albumu “Rihards Lībietis” (2012).

Lībietis kopā ar grupu “Ryga” radījis mūziku Dailes teātra izrādei “Izraidītie” un dejas izrādei “Noķer mani” Ģertrūdes ielas teātrī.

Apvienībā “Rihards Lībietis Orchestra” kopā ar Rihardu Lībieti muzicē Toms Lipskis (bass), Erna Daugaviete (čells), Matīss Repsis (perkusijas) un Gints Smukais (ģitāra).

Lielkoncerts Ģertrūdes ielas teātrī būs vienlaikus albuma un grupas pastāvēšanas gada jubilejas svinības. Ierastajam mūziķu sastāvam koncertā pievienosies īpašais viesis – ritma meistars Mārtiņš Miļevskis. Koncerts Ģertrūdes ielas teātrī tiks ierakstīts, lai vēlāk tiktu izdots kā atsevišķs koncertalbums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti