Rīgas Domā uzstāsies akustiskās ģitāras meistars Kaspars Zemītis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Rīgas Domā 30. aprīlī pulksten 19:00 uzstāsies akustiskās ģitāras meistars Kaspars Zemītis ar koncertprogrammu “Eklektika”. Koncerta īpašie viesi – Valsts Akadēmiskais koris „Latvija”, „Sinfonietta Rīga” un Renārs Kaupers, informē koncerta rīkotājs, "MansDoms" projekta vadītājs Gatis Vectirāns.

Kaspara Zemīša solo koncertā “Eklektika” skanēs dažādu gadsimtu mūzika ģitāras interpretācijā - Bahs un tautas dziesma, tango un Maikls Džeksons, Emīla Dārziņa melanholiskais valsis uz sešām ģitāras stīgām.

Koncertā piedalīsies arī Renārs Kaupers, Valsts Akadēmiskais koris "Latvija" Māra Sirmā vadībā un „Sinfonietta Rīga” stīgu kvartets.

Visi ienākumi tiks novirzīti Rīgas Doma jaunās vitrāžas "Ar degsmi par brīvu Latviju" izveidei.

Biļetes pieejamas Rīgas Doma kasē un www.eKase.lv. Biļešu cena ir Ls 7, studentiem, skolēniem un pensionāriem Ls 5. Līdz 7 gadu vecumam bez maksas.

Sabiedriskā kustība "Mans Doms" ir Rīgas Doma un biedrības "Ascendum" ilgtermiņa sadarbības projekts, kas pievēršas Doma katedrāles sabiedriskās nozīmes aktualizēšanā. Tā ietvaros plānota virkne nozīmīgu kultūras pasākumu - koncerti, izstādes un citas aktivitātes visu vecumu auditorijai Rīgas Domā un Doma dārzā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti