Rīta Panorāma

Intervija ar Vilni Ķirsi

Rīta Panorāma

Jauna dokumentāla filma par mākslinieku Ilmāru Blumbergu

Intervija ar Gintu Ceplenieku

Rīgas Doma skolas jubilejas koncertā uzstāsies gan esošie audzēkņi, gan absolventi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Rīgas Doma kora skolas 25 gadu koncertā Ķīpsalā uzstāsies gan esoši audzēkņi, gan absolventi, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja skolas vadītājs Gints Ceplenieks.

Skola 25. maijā ar multimediālu koncertu atzīmēs 25 gadu jubileju, uz svinībām un koncertu aicinot ne vien Rīgas Doma kora skolai pietuvinātos, bet ikvienu interesentu! Ceplenieks intervijā norādīja, ka Doma skolai ir kvalitatīva un kupla saime un tā var lepoties ar absolventiem, kas stāsies uz skatuves, un skolas šī brīža audzēkņiem.

"Koncerts būs hallē, jo mēs esam parādnieki ļoti daudziem skatītājiem mūsu koncertzāļu neesamības dēļ. Koncerti vienmēr notiek mazās, šaurās telpās, kur netiek visi skatītāji," stāstīja Ceplenieks. Skolas vadītājs atzīmēja, ka viens no tās virsuzdevumiem ir Dziesmu svētku tradīciju stiprināšana, tādēļ sadarbībā ar Talsu pašvaldību 3. - 4. maijā tiks rīkots koncerts, kurā Talsos piedalīsies starptautiska žūrija un 76 dalībnieki no Latvijas.

 

Rīgas Doma kora skola dibināta 1994. gada 12. jūlijā un kļuvusi par augsti novērtētu Latvijas kordziedāšanas tradīciju uzturētāju un jaunu talantu audzinātāju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti