Rīgā uzstāsies Pīters Geibriels

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

17.maijā Rīgā uzstāsies pasaulē slavenais britu mūziķis Pīters Geibriels, informē koncertu aģentūra „FBI".

Geibriels Latvijā ieradīsies turnejas „Back To Front" ietvaros, godinot albumu „So". Koncerts aptvers Geibriela karjeras izcilākās dziesmas. „Mēs pasniedzam koncertu trīs daļās - gluži kā maltīti. Starteris būs mazliet akustisks, valdot līdzīgai gaisotnei kā mēģinājumos. Pēc tam pievērsīsimies pamatēdienam, kas ir vairāk elektronisks materiāls. Ja jūs šo „pārdzīvosiet", tad saņemsiet saldo ēdienu ar albumu „So" pilnā garumā, tieši tādā kārtībā, kā tas sākotnēji bija iecerēts," turnejas detaļas jau iepriekš atklāja Geibriels.

Geibriels, kā grupas „Genesis" dalībnieks, ir uzņemts Rokenrola Slavas zālē un šogad saņēmis nomināciju šim apbalvojumam arī kā solomākslinieks.

Fenomenālās karjeras laikā Pīters Geibriels ieguvis neskaitāmas mūzikas industrijas atzinības, tostarp trīs „Brit Awards", sešas „Grammy" un 13 „MTV Video Music Awards" balvas.

Biļetes uz Geibriela koncertu varēs iegādāties no šīs ceturtdienas, 14.novembra, plkst. 10.00 www.ticketpro.lv un "Ticketpro" kasēs TC "Galleria Riga", "Spice", "Domina Shopping", "Rīga Plaza", "Sky&More", "Olimpia", "Rimi "Alfa"", "Rimi "Valdemārs"", "Rimi" Pulkveža Brieža ielā, "Rimi" Stirnu ielā, "Rimi "Galerija Azur"", "Maxima XX", "Maxima XXX" informācijas centros u.c.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti