Rīgā uzstāsies «Kings of Leon»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

ASV roka superzvaigznes „Kings of Leon” 25.jūnijā uzstāsies Rīgā, Mežaparka estrādē, informē koncerta organizatori “Positivus Music” un “FBI”.

„Kings of Leon” koncerts Rīgā būs viens no astoņiem Eiropā šogad paredzētājiem grupas solokoncertiem. Tas būs grupas pirmais un vienīgais koncerts šajā reģionā, ieskaitot Krieviju, Somiju un Baltkrieviju.

Biļetes publiskajā tirdzniecībā no 14.februāra, bet iepriekšpārdošanā  no 11.februāra. Latvijā tirdzniecībā būs 20 000 biļešu, pārējās tiks izplatītas Igaunijā, Lietuvā, Somijā, Krievijā un Baltkrievijā, kur grupa līdz šim nav uzstājusies. Arī biļešu cenas uz gaidāmo koncertu būšot lētākas nekā citviet Eiropā, norāda organizatori.

Pagājušajā gadā „Kings of Leon” laida klajā “Mechanical Bull” albumu, kuram veltīta ir arī gaidāmā koncerturneja.

„Kings of Leon”, kuras sastāvā visi grupas dalībnieki ir ģimenes locekļi, panākumu pirmssākumi meklējami Apvienotajā Karalistē, kur salīdzinoši īsā laikā grupas deviņi singli iekļuva UK TOP 40. 2008.gadā pirmie trīs grupas albumi vienlaicīgi atradās UK albumu topa pieciniekā.

Tomēr pasaulē par pirmā lieluma zvaigznēm „Kings Of Leon” kļuva pēc albuma “Only by the Night” izdošanas. Tiecoties pretim „U2” līmenim, „Kings of Leon” nostiprināja savu skanējumu un muzikālo statusu ar tādiem hītiem kā "Use Somebody” un “Sex On Fire”, kas ieguva milzīgu popularitāti visā pasaulē. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti