Rīgā uzstāsies britu deju mūzikas projekts «Sigma»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

30.novembrī "Palladium" koncertzālē Rīgā uzstāsies britu deju mūzikas projekts "Sigma".

Mūziķu kontā ir pasaulslavenais singls "Nobody to Love", kas Lielbritānijas singlu topā sasniedza pirmo pozīciju. Šī Kanjes Vesta dziesmas "Bound 2" pārstrādātā versija panākumos krietni pārspēja oriģinālu. "Nobody to Love" kļuva arī par vienu no šī gada pirktākajiem ierakstiem Apvienotajā Karalistē.

Arī dueta jaunākais singls "Changing", kurā dzirdams britu dziedātājas Palomas Feitas vokāls, šobrīd nu jau vairākas nedēļas pēc kārtas saglabā pirmo vietu Lielbritānijas deju mūzikas topā.

Apvienības dalībnieki Kamerons Edvardss un Džo Lenzijs ir gandarīti par panākumiem: "Ir patīkami, ka mūsdienās popularitāti iemanto arī mūzika, kurai nav spēcīgas aizmugures. Esam dzirdējuši, ka "drum and bass" ir mirstošs mūzikas žanrs, tomēr praksē notiek pretējais - topos ar šī žanra dziesmām pabijuši tādi mākslinieki kā "Wilkinson", "Chase And Status" un "Sub Focus". Ja ar savām dziesmām spējam ieņemt pirmo vietu Lielbritānijā, apsteidzot neskaitāmas komerciālas popmūzikas dziesmas, ar to viss ir pateikts."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti