Rīgā uzstājas franču soulmūzikas dīva Imany

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

“Palladium” koncertzālē 29.aprīlī ar stundu stundu garu programmu uzstāsies viena no šobrīd pazīstamākajām franču soulmūzikas izpildītājām Imany. Koncerts ir pilnībā izpārdots, taču plkst. 18.00 “Palladium” kasēs vēl varēs iegādāties nelielu skaitu rezervētu, bet nenopirktu biļešu, informē koncerta rīkotāji.

Fenomenāli veiksmīgo hitu “Don’t Be So Shy” (nr. 1 vienpadmit Eiropas valstīs!) un “You Will Never Know” autore, šarmantā soulmūzikas dīva Imany devusies pirmajā Baltijas koncerttūrē. Talantīgā māksliniece ar samtaino balsi Rīgā koncertēs sava jaunākā albuma “The Wrong Kind Of War” veicināšanas tūres ietvaros.

Imany vai īstajā vārdā Nadja Mladžalo (Nadia Mladjalo) piedzima netālu no Marseļas. Agrā jaunībā meitene aktīvi trenējās augstlēkšanā, tad 7 gadus sevi veltīja pieprasītai modeles karjerai.

Pirmie soļi muzikālā jomā tika sperti, uzstājoties Parīzes bāros un džeza klubos. Eksotiski daiļā meitene ar savdabīgi zemo balss tembru dziedāja par mīlestību; darīja to tik maigi un izjusti, ka drīz par viņu sāka runāt ne kā par “kārtējo dziedošo modeli”, bet gan īstu strauji un pārliecinoši uzlēcošu soulmūzikas zvaigzni.

Neapšaubāms apliecinājums Imany talantam kļuva 2011.gadā iznākušais debijas albums “The Shape of a Broken Heart”. Tas ieguva platīna statusu ne tikai dzimtajā Francijā, bet arī Grieķijā, bet Polijā pārdošanas rādītāji bija tik fenomenāli, ka sasniedza pat trīskāršu platīnu!

Pagājušajā augustā klajā nāca Imany otrais albums “The Wrong Kind Of War” un iekļuva Francijas, Šveices, un Polijas topos. Tajā bez superhita “Don’t Be So Shy” (divās versijās), atrodama virkne citu nozīmīgu kompozīciju, tai skaitā “Silver Lining (Clap Your Hands)” un “There Were Tears”, kurās māksliniece vērš uzmanību uz apkārtējo pasauli, aicinot mūs visus to sargāt un padarīt labāku.

Atbalstīt Imany Baltijas tūres koncertus izvēlēts strauju popularitāti gūstošais latviešu dziedātājs The Ludvig.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti