«Riga Reggae» un Horens Stalbe izdod singlu par godu Boba Mārlija 75. jubilejai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas regeja grupa “Riga Reggae” Horena Stalbes vadībā kā veltījumu Boba Mārlija 75. dzimšanas dienā klausītāju vērtējumam nodod singlu “Viss ir dūmi” un tās video versiju, medijus informē mūziķu pārstāvji.

“Savaldīšanās un pacietība ir ceļš uz piedošanu, mieru un laimi,” jaunizdoto kompozīciju un grupas darbību komentē Horens Stalbe. 

Dziesmai tapusi arī video versija, par kuru parūpējies tuvs grupas draugs multimākslinieks Ēriks Saksons. Videoklipa prezentācija un koncerts norisināsies 7. februārī mūzikas bārā “Četri balti krekli” Rīgā.

“Viss ir dūmi” mūzikas autori ir Ints Ķergalvis (Speiss) un Udis Vanags,  bet pie teksta tapšanas piedalījies arī grupas līderis Horens Stalbe. Dziesmas tapšanā un ierakstā līdzdarbojušies pārējie grupas “Riga Reggae” dalībnieki – Mikus Rullis (bungas), Renarts Braufmanis (basģitāra), Ritvars Šilkovs (saksafons), Maksims Starodubovs (trombons, melodions, perkusijas) un Mārtiņš Burkevics (taustiņinstrumenti). Dziesmas ieraksts, un miksēšanas process veikts skaņu inženiera Mārtiņa Burkevica vadībā, savukārt skaņdarbs māsterēts ierakstu studijā “Mercury Mastering” ASV.

Apvienība “Riga Reggae” sevi uz skatuves pieteica 2014. gadā un kopš tā laika kļuvusi par aktīvāko sava žanra pārstāvi Latvijā. Grupa parasti muzicē sešu vīru sastāvā, izpildot gan savas, gan citu autoru kompozīcijas. Nereti projekta līderi Horens un Speiss sniedz akustiskus koncertus, kā arī abi ir aktīvi dīdžeji, kuri atskaņo regeju dažādos pasākumos, to skaitā baznīcās, bērnunamos, labdarības akcijās klubos un festivālos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti