Rīgā maijā uzstāsies ģitārists Stīvs Vejs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

5. maijā koncertzālē "Palladium Rīga" atgriezīsies roka ģitāras virtuozs Stīvs Vejs (Steve Vai), informēja "Positivus Press" pārstāvji.

Stīva Veja 13. studijas albums "Inviolate" tika izdots 2022. gada janvārī, un jaunā albuma izdošana tiek atzīmēta turnejā. Mūziķis par gaidāmo koncertturneju sacīja: "Mūsu iepriekšējā koncertturneja Ziemeļamerikā bija izcila. Es un grupa esam tikpat ieeļļoti un gatavi kā jebkad. Esmu sajūsmā, ka beidzot varēšu atvest "Hydra" ģitāru uz Eiropu, jo man tās ļoti pietrūka pēdējā Eiropas skrējienā. "Inviolate" atsaucība ir ārkārtīgi pozitīva, un tā izpaudās apmeklētībā un skatītāju enerģijā. Mēs ar nepacietību gaidām šo turneju."

"Kamēr daudzi mākslinieki iekļaujas vienā mūzikas kategorijā, Stīva Veja daiļradi joprojām neiespējami iekļaut viena stila robežās. Viņš ir augstākā līmeņa mūzikas izpildītājs – alķīmiķis," par mūziķi raksta koncerta rīkotāji. Stīvs Vejs lepojas ar vairāk nekā 15 miljoniem pārdotu ierakstu karjeras laikā, trīs "Grammy" balvas uzvarām un 15 "Grammy" balvas nominācijām. Apceļojis pasauli kā solo mākslinieks, kā "G3" dalībnieks, kā arī kopā ar Frenku Zapu un grupām "Alcatraz", "The David Lee Roth Band" un "Whitesnake".

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti