Rīgā koncertēs Igaunijas metālisti «Of Roofs, Genes and Stolen Meanings»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

17.oktobrī mūzikas klubā "Nabaklab" Rīgā koncertu sniegs metālmūzikas grupa "Of Roofs, Genes and Stolen Meanings" no Igaunijas.

"Of Roofs, Genes and Stolen Meanings" ir igauņu smagā metāla grupa no Tartu, kuru mūsdienās var uzskatīt par vienu no spožākajām Igaunijas metālmūzikas skatuves grupām. Seksteta mākslinieciskajā pārliecībā sastopas matemātiskā un progresīvā metāla, smagā pankroka un nāves metāla mūzikas žanru virzieni.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Kopš izveidošanas 2011.gadā ansamblis aizvadījis lielākus un mazākus koncertus Baltijas valstīs, ar panākumiem piedalījies Tallinas Mūzikas nedēļas konferencē, dalījis skatuvi ar tādām atpazīstamību guvušām grupām kā "Converge", "Betraying the Martyrs", "Enter Shikari" un "My Autumn".

Šī gada rudenī dienasgaismu ieraudzīja "Of Roofs, Genes and Stolen Meanings" jaunākais darbs, pašizdotais mazalbums "Two: Places to Call Home", kas seko atzinīgi vērtētajam grupas 2012.gada debijas albumam "One: Life to Learn".

Vakara programmā būs dzirdami arī vairāku Latvijas metālmūzikas izpildītāju - "Once Upon", "Mayla" un "Sound Machinery" - sniegumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti