Rīgā koncertēs ģitāru kvartets «Mono» no Japānas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pēc diviem izpārdotiem koncertiem 2010. un 2012.gadā ar koncertu Rīgā, Ģertrūdes ielas teātrī 21.novembrī atgriežas instrumentālās ģitārmūzikas kvartets "Mono" no Japānas.

Rīgā "Mono" viesosies savam jaunākajam studijas ierakstam "The Last Dawn/ Rays of Darkness" veltītā pasaules koncertturnejā.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Kad 1999.gadā aizsākās "Mono" stāsts, mūziķi sev kopīgi nosprauduši vienkāršu ceļu - no svētlaimes līdz kāvieniem. Viņu debijas albumu "Under the Pipal Tree" (2000) raksturoja psihedēlisks niknums. Sekojošos ierakstus turpināja cauraust sākotnējā apņemšanās "nodoties mūzikai par spīti visam", taču izteiksmes līdzekļi kļuva arvien monolītāki.

Ar 2010.gadā iznākušo koncertierakstu "Holy Ground: NYC Live with the Worldless Music Orchestra" kvartets "Mono" nosvinēja desmitgadi un devās nelielā atpūtā. "Mono" pēdējais studijas albumas "For My Parents" klajā nāca 2012.gadā. Šī gada 24.oktobrī "Mono" izdos dubultalbumu un dosies koncertturnejā.

Kvartetā spēlē Takakira Goto, Tamaki, Jasunori Takada un Joda. "Mono" nereti tiek dēvēts par "orķestrālu rokgrupu". Viņi ir uzstājušies koncertzālēs Ņujorkā, Londonā, Tokijā un Austrālijā, sadarbojušies ar lielāku un mazāku simfonisko orķestru sastāviem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti