Rēzeknē gaidāms grupas «Latgalīšu reps» pirmais solo koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Grupa “Latgalīšu reps” 21. martā uzstāsies savā pirmajā solo koncertā. Tajā būs dzirdamas arī dziesmas no jaunā albuma “Cyta dzela”, kas tiks izlaists 2020. gada pavasarī. Koncertā Latgales Vēstniecībā "Gors" gaidāmi arī pārsteigumi – īpašie viesi, medijus informē grupas pārstāvji.

Kā uzsver mūziķi – albuma nosaukums "Cyta dzela" (Cita lieta) raksturo grupas izaugsmi: “Ejam soli augšup, labākā kvalitātē un izpildījumā.”

Grupa "Latgalīšu reps" kopš 2017. gada parāda latgaliešu dabu un dzīvesprieku caur mūziku ne tikai pašiem latgaliešiem, bet arī “čiuļiem” jeb citu Latvijas novadu iedzīvotājiem. Grupai līdz šim ir vairāki veiksmīgi hiti “Skots pa lūgu”, “Es tycu”, “Atver durovys”, “Kūdra deg”, “Trešuo zvaigzne”, bet līdz šim populārākais ir “Žārei gaļi” no pirmā solo albuma.

Apvienība ir saņēmusi trīs nominācijas latgaliešu kultūras gada balvā “Boņuks 2017” un latgaliešu kultūras gada balvu “Boņuks 2018”.

Radio “Pieci.lv” 2018. gada 7. septembra raidījumā grupa nokļuva TOP pirmajā vietā ar dziesmu "Žārei gaļi".

Muzikālā grupa 2019. gada vasaras sezonā ir uzstājusies tādos pasākumos kā “Summer Sound 2019”, “Ghetto Games” festivālā Ventspilī, festivālā “Ogle”, Ozola jubilejas koncertā Siguldā, Valsts prezidenta Egila Levita inaugurācijas pasākumā un citos pasākumos.

Apvienība "Latgalīšu reps" koncerta ielūguma video tapis sadarabībā ar LNT raidījumu "900 sekundes".

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti