Reperis rolands če izdod dziesmu «Marco Polo»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pašmāju reperis rolands če izdevis dziesmu “Marco Polo”, informēja mūziķa pārstāvji.

Kā skaidrots dziesmas pieteikumā, “Marko Polo ir ne tikai leģendārais viduslaiku ceļotājs un nosaukums iemīļotai bērnu spēlei, kuru spēlē ūdenī – baseinos vai ezeros, bet arī kļuvusi par teju neatņemamu Latvijas festivālu izklaidi, festivālu apmeklētājiem sasaucoties vienam ar otru. Viens no saucējiem, visbiežāk dodoties cauri telšu pilsētiņai, sauc “Marco” un gaida, kad kāds cits atsauksies, kliedzot “Polo”.”

“Man dziesmās patīk spēlēties ar vārdiem un to nozīmēm, “Marco Polo” ir viens no šādiem piemēriem – zīmīgs vārdu savienojums pats par sevi, gan ar spēcīgu nozīmi un asociācijām Latvijas jauniešu vidū. Sasaukšanās ar “Marco” un “Polo” ir bijusi un būs ne vienas vien ballītes atslēga. Arī man un maniem draugiem patīk ballēties bez robežām (līdzīgi kā ceļoja Marko Polo), ballēties tā, ka muguras paliek slapjas (līdzīgi kā “Marco Polo” spēle ūdenī) un radīt šo kopības sajūtu draugiem uzsaucot “Marco” un zinot, ka viņi atbildēs ar “Polo”,” par dziesmas vēstījumu stāstīja reperis rolands če.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Dziesmas pirmie aizmetņi ir radušies jau pagājušajā vasarā, bet līdz galam noslīpēta un radīta dziesma tapa pandēmijas ierobežojumu laika, līdz ar to rolands če uzsver, ka dziesma ir paredzēta ballītēm un dzīves svinēšanai: “Pēdējo gadu esam pārāk daudz sēdējuši mājās un ievērojuši ierobežojumus, tāpēc šovasar esam pelnījuši “pašaut vaļā līdz maksimumam”. Tieši to novēlu visiem, kas klausīsies manu jaunāko singlu “Marco Polo”: ņem rokā divas pudeles – vienu, lai padzertos, otru, lai šļakstītos!”

Dziesmas autors ir Rolands Čivčs, dziesmu producējis rolands če.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti