Reperis Ivans Baigais izdod Zolitūdei veltītu albumu «Ceļojums uz rajonu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Hiphopa apvienības "Kreisais krasts" reperis Ivans Baigais izdod solo albumu "Ceļojums uz rajonu". Līdz ar albumu tituldziesmai publicēts arī videoklips, informēja mūziķa pārstāvji.

Albumā iekļautas 16 dziesmas un pieci skiti. Viesmākslinieku vidū ir reperi Pionieris, ansis un Elfs. Mūzikas ierakstu un pēcapstrādi veicis Kaizers. Muzikālo pavadījumu veidojoši pašmāju bītmeikeri Kaizers, trakamelodija, udesbeats, SilinsBeats, dzii, Birch Please un Veiders. Albuma vāka dizaina autore ir Katrīna Megija Deičmane.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Albums ir ļoti personisks un atklāts ieskats manās dzīves gaitās vietā, kurā esmu dzimis un pavadījis lielu savas dzīves daļu. Vietā, kas tik daudzus no mums vieno un šķir. Tie ir dzelzsbetona labirinti, kuros daudzi maldās joprojām. Kāds izmisīgi cenšas atrast izeju, kāds samierinās un pieņem visu, kā ir. Lai kā arī būtu, esmu sen tos pieņēmis kā savas mājas. Tā ir liela daļa no manis, un es vēlos ar to padalīties ar saviem cilvēkiem, faniem, hiphopa cienītājiem," atklāja reperis.

Līdz ar albumu Ivans Baigais prezentē videoklipu tituldziesmai "Ceļojums uz rajonu". Video filmēts Zolitūdē – rajonā, kuram veltīts gan repera debijas albums "Zolitūdes Panti Vol. 2" (2021.) , gan 2012. gadā izdotais miksteips ar 50 kompozīcijām "Zolitūdes Panti Vol. 1".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti