Repere BDM izdod savu debijas albumu «Shapeshifter»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pašmāju repere BDM laidusi klajā savu debijas albumu “Shapeshifter”, informēja mūziķes pārstāvji. Līdz ar albuma izdošanu māksliniece publiskojusi arī videoklipu skaņdarbam “Par daudz”, kas tapis, piedaloties jaunajam hiphopa izpildītājam HUNN.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albumā “Shapeshifter” iekļauti 10 noskaņās un stilistikā dažādi skaņdarbi, kurus BDM radījusi laika posmā no 2021. gada janvāra līdz jūnijam, par cīņu ar dzīves pārbaudījumiem, tuva cilvēka zaudējumu, sievietes finansiālo neatkarību, mīlestību un seksu, pretošanos sabiedrībā valdošām dogmām un stereotipiem un citām tēmām.

 “Albuma nosaukums “Shapeshifter” (latviskojot – tāds, kurš spēj mainīt formu, veidolu) trāpīgi raksturo gan albuma saturu, gan mani kā personību. Albums ir noskaņu un satura ziņā daudzslāņains un krāsains, un tāda esmu arī es. Dažbrīd esmu mierīga un aukstasinīga, bet dažbrīd – kaislīga un emocionāla. Es esmu mainīga, un tāda ir arī manis radītā mūzika. Šis albums to lieliski atspoguļo,” skaidroja BDM.

Līdzās BDM albumā dzirdami arī tādi pašmāju mūziķi kā Kurts no hiphopa apvienības “S’T’A” un jaunie mākslinieki – dziedātāja Diona Liepiņa, hiphopa izpildītāji Amanito un jau minētais HUNN.

Albumā iekļauto dziesmu instrumentālo pavadījumu autori ir ārzemju producenti, bet albums ierakstīts “Prime Time Studio” Jelgavā, kur to miksējis un māsterējis mūziķis Fakts (Jānis Šmēdiņš).

Mūziķe dziesmu “Par daudz”, kurā piedalās arī reperis HUNN un kuras videoklips nonācis pie hiphopa mūzikas cienītājiem vienlaikus ar BDM debijas albumu, raksturo kā juteklisku un kaislībām piesātinātu attiecību stāstu. Dziesmas vizuālo ekranizāciju radījusi multimediju mākslinieku apvienība “Let the Good Time Roll” (Reinis Šiballo un Mairis Bērzkalns).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti