Renārs Kaupers: «Dod pieci!» atgādina par to, kas ir svarīgākais

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Labdarības akcija „Dod pieci!” atgādina par to, kas ir svarīgākais, – „Dod pieci!” studijā labdarības maratona atklāšanas vakarā norādīja mūziķis Renārs Kaupers.

„Viss jau ir labu gribot,” norādīja Kaupers, atbildot uz jautājumu, kāpēc tā gadījies, ka 2018. gadā mēs runājam par vecāku laika veltīšanu bērniem. „Tā vecāku steigšanās, tā vecāku rosīšanās ir ģimenes labumam. Mēs visi domājam par bērniem, bet agri vai vēlu tu nonāc tādā ritenī, kurš tevi ierauj aizvien dziļāk un dziļāk, un kādā brīdī tu attopies – hei, kāpēc es to visu daru?! Tu to dari ģimenei, bet vai ģimene tevi redz, un cik bieži."

„Šī akcija ir brīnišķīga ar to, ka tā atgādina un atgādina par to, kas tad ir mūsu dzīvē pats svarīgākais – tuvie cilvēki, mūsu laiks, ko pavadām kopā,” uzsvēra Kaupers, citējot Džonu Lenonu, kurš teicis, ka līdzīgi sadzīves produktu reklāmai, būtu jāreklamē miers. „Un tieši tāpat jārunā par ģimenes vērtībām.”

Renārs Kaupers un Kaspars Zemītis izpildīja dziesmu “Esi man blakus”. Dziesma ir īpaša, jo dziesmas vārdus radīja bērni kopā ar saviem vecākiem un mūziķiem. Dziesmās apkopotas bērnu domas par brīvā laika pavadīšanu kopā ar vecākiem.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Akcija „Dod pieci!” pirmdien, 17.decembrī, startēja ar ziedotāja Toma pasūtīto grupas „The Rembrandts” dziesmu „I’ll Be There Fot You”.

 

Turpinājumā dzīvajā izpildījumā izskanēja šīgada „Dod pieci!” himna „Apskāvieni cik”, ko izpilda Māra Upmane-Holšteine, Goran Gora un „My Radiant You”. Pēc dziesmas studijas viesi dalījās savos iespaidos bērnu audzināšanā.

"Dod pieci!" 2018

Laikā no 17. līdz 23.decembrim notiek sabiedrisko mediju labdarības akcija „Dod pieci”.

Šogad akcijā runājam par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. 

Maratonā iegūtie līdzekļi caur labdarības organizāciju Ziedot.lv tiks novirzīti jaunas mācību sistēmas izveidei un ieviešanai vecākiem, kuru ģimenē ienāks bērns. Pirmo reizi maratona mērķi var atbalstīt arī ar „Ziedot.lv” dāvanu kartēm.

Konteksts:

Labdarības maratons "Dod pieci!" šogad runās par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. Uzsverot, ka bērniem vajadzīga mīlestība un nedalīta uzmanība no abiem vecākiem, Latvijas Radio 5 dīdžeji aicinās ziedot piecus eiro par dziesmu pieci.lv ēterā, lai ieviestu bezmaksas praktiskas un psiholoģiskas mācības vecākiem: kā audzināt patiesi laimīgu bērnu un nenodot savas traumas nākamajām paaudzēm.

Labdarības maratonu "Dod pieci!" rīko Latvijas Radio sadarbībā ar Latvijas Televīziju, sabiedrisko mediju portālu LSM.lv un labdarības organizāciju Ziedot.lv. Maratons notiek Doma laukumā līdzās Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti