Reinis Jaunais publicē video dziesmai par Sīriju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Reinis Jaunais publicējis video dziesmai par atmiņām no Sīrijas, kuru mūziķis apceļojis ar autostopiem īsi pirms tur sāka plosīties karš. Dziesma ir iekļauta mūziķa albumā, kura iznākšana gaidāma 2017.gada februārī.

Mūziķis Reinis Jaunais Sīrijā ieguvis draugus un sniedzis nelielus koncertus cilvēku mājās, un pat uzkavējās mazliet ilgāk kā plānots pazaudētas pases dēļ. Savulaik mūziķis regulāri ar autostopiem un gandrīz bez naudas apceļoja dažādas valstis Eiropā un Āzijā, un kā ielu muzikants uzstājies dažādās pasaules pilsētās. Savas labās atmiņas par Sīriju mūziķis ir centies atspoguļot dziesmā.

Ar šo dziesmu mūziķis pauž solidaritāti Sīrijas iedzīvotājiem un kara bēgļiem grūtajos laikos. Reinis Jaunais joprojām bieži ceļo, tomēr ielu mūziku pēdējos gados ir nomainījis pret uzstāšanos nelielās kafejnīcās un klubos, stāsta mūziķa pārstāve Laima Jaunā.

Dziesma tiks iekļauta albumā „Tumšs”, kas ierakstīts ar mūziķa jauno grupu „Reiņa Jaunā Trio”. Albums tiks izdots februārī, un tiks prezentēts dažādās pilsētās Latvijā un ārpus.

Koncertu datumi tiks izziņoti nākamā gada sākumā. Albums „Tumšs” būs turpinājums gada sākumā izdotam albumam „Gaišs”, ko Reinis ierakstījis ar grupu „Young & The Oak People”.

Video gan filmēts Rīgā. Video filmējis un montējis Arturs Martinovs, audio miksējis Kārlis Šteinmanis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti