Reinis Jaunais izdod albumu «Tumšs» un koncertē Latvijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Ģitārists un ceļotājs Reinis Jaunais, kurš pagājušajā gadā nospēlējis 120 solo koncertus deviņās Eiropas valstīs, uzsācis jaunā albuma “Tumšs” koncerttūri lielākajās Latvijas pilsētās kopā ar grupu “Reinis Young Trio”.

Albums ‘’Tumšs’’ ir turpinājums Reiņa Jaunā iepriekšējam albumam “Gaišs’’, kas tika ierakstīts un izdots 2016. gadā, kopā ar grupu "Young & The Oak People”. Pretstatā gaišajam albumam, kas ir skaistu dzīves mirkļu un ceļojumu iespaidu attēlojums mūzikā, "Tumšā" albuma koncertprogrammas skanējums raksturojams kā mežonīgs un kontrastiem bagāts mūsdienu pasaules attēlojums, kas vēsta par indivīda cīņu starp laimi un rutīnu, planētai kļūstot par urbānu objektu. Abu albumu nozīmīgs iedvesmas avots ir ceļojumu iespaidi. Kopā ar Reinis Jauno, albuma ierakstā piedalījās Lauma Kazaka (basģitāra) un Ivars Logins (bungas).

Grupa jau paguvusi prezentēt jauno albumu Jelgavā un Liepājā. Albuma prezentācijas koncerts Rīgā notiks 18.februārī  plkst.20 Kaņepes kultūras centrā.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

24.februārī grupa viesosies Valmierā, sniedzot koncertu klubā "Tautas harmonijas centrs", savukārt 25.februārī Reinis Jaunais sniegs solo koncertu Dikļu pilī. Pēdējais tūres koncerts paredzēts 11.martā Daugavpilī, rokklubā "Artilērijas pagrabi".

Albuma "Tumšs" dizainu, kā arī videoklipu dziesmai "Nāc" veidojusi māksliniece Justīne Vilkauša.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti