Reiks un Elfs publicē singla «Zvaigznes» video

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Viens no pašmāju atpazīstamākajiem hiphopa mūziķiem Reiks kopā ar savu ilggadējo sadarbības partneri mūzikā, studijas producentu un hiphopa izpildītāju Elfu publicējuši videoklipu singlam "Zvaigznes", kas ir vēstnesis pavasarī gaidāmajam Reika debijas solo albumam "Ir visur".

Aizvadītajā sestdienā, 14.oktobrī, kinoteātrī "Multikino" Reiks (Arvis Reiks) un Elfs (Māris Zihmanis) prezentēja jaunā singla "Zvaigznes" videoklipu uz lielā ekrāna. Ballītē pēc prezentācijas jaunais singls "Zvaigznes" pirmo reizi izskanēja dzīvajā izpildījumā. Savukārt pirmdien, 16.oktobrī, Latvijas Radio 5 - Pieci.LV notika Reika un Elfa singla "Zvaigznes" ekskluzīvs pirmatskaņojums radio viļņos. Šajā nedēļā dziesma nonāks visos populārākajos straumēšanas servisos.

Singls un videoklips "Zvaigznes" ir stāsts par ne vienmēr vieglo ceļu uz savu mērķu sasniegšanu.

Neatlaidība un uzdrošināšanās, šķēršļu pārvarēšana un ticība saviem spēkiem raksturo dziesmas vēstījumu. Klipa sižets ved cauri Reika un Elfa kopīgajam mūzikas stāstam no Ziepniekkalna jumtiem līdz pat lielajām festivālu skatuvēm. Kādreizējais sapnis par skatītāju pilnām zālēm nu ir īstenojies dzīvē. Singls iezīmē šajā rudenī gaidāmo Reika koncerttūri "No rajona līdz zvaigznēm", kurā apmeklētājiem būs pēdējā iespēja noklausīties visus Reika populārākos līdz šim izdotos singlus dzīvajā izpildījumā. Koncertu datumu izziņošana vēl sekos.

Šis ir pirmais Reika un Elfa videoklips, kas filmēts ar aktieru dalību un tik dažādās vietās - uz Ziepniekkalna jumtiem, foto studijā, kinoteātrī "Multikino", klubā "First МИР", Rīgas ilūziju muzejā "Cosmos", kā arī Ņujorkā, ASV. Reiku un Elfu muzikālajos pirmsākumos atveido Lauris Spurdzāns (Reika atveidotājs) un Elvis Vārsbergs (Elfa atveidotājs).
 

Videoklipu veidojuši operatori Toms Rings, Dāvids Stūrmanis, Pavels Kubins (ASV). Klipa montāža Toms Rings. Režija Toms Rings, Arvis Reiks un Māris Zihmanis (Elfs).

Reiks (Arvis Reiks) ir hiphopa izpildītājs no Rīgas, kas mūzikā darbojas kopš 2007. gada un pašmāju hiphopa aprindās ir labi zināms kā apvienības “Kreisais krasts” dalībnieks. Plašāka auditorija Reiku iepazina ar projektu “Olas”, kas pirmo pastāvēšanas gadu laikā iekaroja internetu. 2016. gada pavasarī Reiks uzsāka savu solo karjeru, izdodot pirmo singlu “Leģendas”. Pusgada laikā Reiks kļuva par vienu no visskatītākajiem Latvijas mūziķiem vietnē "Youtube", skatījumos pārspējot lielākās pašmāju apvienības un izpildītājus. 2016.gada vasarā Reiks aizvadīja pirmo Latvijas koncerttūri ar jauno solo programmu, kā arī piedalījās lielākajos pašmāju festivālos, tostarp “Positivus” un “Summer Sound”. Aizvadītā gada 11.novembrī Reiks nodeva klausītājiem patriotisku dziesmu “Par Latviju”, kas skanējusi gan Rīgas pilī, gan 18.novembrī tūlīt pēc svētku uguņošanas, un to atzinīgi novērtējuši arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi.
 
Šajā rudenī Reiks dosies koncerttūrē "No rajona līdz zvaigznēm". Pavasarī gaidāms Reika debijas solo albums ar nosaukumu "Ir visur".
 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti