Reiks publisko otro singlu no gaidāmā debijas albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Hiphopa izpildītājs Reiks (Arvis Reiks) publiskojis otro singlu no 2018.gada pavasarī gaidāmā debijas solo albuma. Dziesmas "Pie manis" videoklips pie klausītājiem nonāca Ziemassvētkos. Klipā piedalās aktrise Klinta Leja.

"Stāsts ir par mīlestības saderību starp diviem indivīdiem, kuras pilnā forma izveidojas, tikai notiekot dzīves gājuma posmiem. Reizēm ar cilvēku, kurš ir tavs dvēseles partneris, liktenis neļauj lietām notikt, kā vēlētos. Tavā dzīvē parādās kāds, ar kuru ir neizbēgama saikne, bet pavisam negaidot tas viss beidzas tā, ka būtu vajadzība pēc vēl kāda posma, bet turpinājums neseko. Likdamies, ka tas viss bija tikai “rozā brilles”, tev nezinot, dzīvei kustoties uz priekšu, ejot uz saviem mērķiem, tu tam cilvēkam esi tuvumā un zemapziņā ciešā saiknē, reizēm pat vienā vietā reālā laikā, tikai nepamanot vienam otru. Līdz ar tavu nobriedumu tev ir iespēja šo cilvēku satikt un turpināt iesākto nu jau citā formā un attieksmē un, kas zina, tas varbūt tikai kārtējais posms, kurā atkal tiekaties, pirms šķiraties, lai vēl paklejotu pa pasaules takām pirms liktenīgas satikšanās, kura nu tad būtu šī stāsta galapunkts ar neizbēgamu mīlestību vienam ar otru vai pavisam sērīgām beigām," norādīts paziņojumā par singla iznākšanu.
 
Reiks mūzikā darbojas kopš 2007. gada un pašmāju hiphopa aprindās ir labi zināms kā apvienības “Kreisais krasts” dalībnieks. Plašāka auditorija Reiku iepazina ar projektu “Olas”, kas pirmo pastāvēšanas gadu laikā iekaroja internetu. 2016. gada pavasarī Reiks uzsāka savu solo karjeru, izdodot pirmo singlu “Leģendas”. Pusgada laikā Reiks kļuva par vienu no visskatītākajiem Latvijas mūziķiem vietnē "Youtube", skatījumos pārspējot lielākās pašmāju apvienības un izpildītājus. 2016.gada vasarā Reiks aizvadīja pirmo Latvijas koncerttūri ar jauno solo programmu, kā arī piedalījās lielākajos pašmāju festivālos, tostarp “Positivus” un “Summer Sound”.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti