Rīta Panorāma

Skype intervija ar Mārtiņu Gulbi

Rīta Panorāma

Multimediju izstāde - performance "Simbolisms" Cēsu pilsmuižas klētī

Skype intervija ar Ralfu Eilandu

Ralfs Eilands izsludina pēdējo tiešsaistes koncertu un dāvina biļetes mediķiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

3. jūnijā mūziķis Ralfs Eilands translēs savu pēdējo tiešsaistes koncertu “Visu labu, online koncerti!”, kuru klātienē varēs vērot 10 skatītāji, savukārt mediķiem tiešraides biļetes tiek dāvinātas bez maksas, medijus informē organizatori.

“Šis būs mans pēdējais “online” koncerts, jo esmu sapratis, ka īstus koncertus nespēs aizvietot nekas. Pavisam nesen ar domubiedriem dibināju “Pašnodarbināto mūziķu biedrību”, kura šobrīd jau tiekas ar dažādu nozaru speciālistiem, lai spētu saprast, kā pēc iespējas ātrāk un drošāk mēs spētu atgriezties kaut cik ierastos koncertu apstākļos. Esam uzrunājuši drošu koncertu plāna izveidei talkā nākt arī infektoloģi,” stāsta Eilands.

Šo koncertu klātienē varēs vērot 10 skatītāji. Pieejamas būs arī ierastās tiešsaistes biļetes. Iegādājoties koncerta biļeti, skatītāji varēs izvēlēties, kādu dziesmu lai mūziķi izpilda.

Pasākuma rīkotāji arī informē:

“Biļetes ar koncerta kodu tiks dāvātas visām slimnīcām un mediķiem, kuri ir nonākuši vīrusa epicentrā un ar savu darbu cenšas pasargāt mūs no nelaimes.”

Lai saņemtu biļetes, medicīnas darbiniekiem ir jāsazinās ar koncerta organizatoriem,  rakstot uz e-pastu [email protected].

“Paldies jums, es to ļoti novērtēju! Ceru, ka koncerts ļaus uz brīdi pasmaidīt un atkal satikties ar kultūras nozari, kuras mums visiem šobrīd ļoti pietrūkst!” atzīmē Ralfs Eilands.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti