Raimonds Tiguls aicina uz koncertu «Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Jau trešo gadu pēc kārtas vasaras sākumā komponists Raimonds Tiguls aicina draugus un domubiedrus uz brīvdabas sajūtu koncertu "Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā", kas notiks 7.jūnijā plkst. 20 komponista dzimtajā pilsētā Talsos.

Turpinot pērn aizsāktos pasaules mūzikas meklējumus otrpus Melnajai jūrai, līdzās pašmāju mūziķiem, kuri ar Raimondu Tigulu uzstājušies jau iepriekš vai radošo sadarbību aizsākuši pavisam nesen, Tiguļkalnā viesosies arī armēņu tautas nacionālā lepnuma, mūzikas instrumenta "duduk" virtuozs Levons Tevanja no Armēnijas. Persijas mantiniekam ozolu ielokā pievienosies arī kamerorķestra "Sinfonietta Rīga" stīgu kvartets, jauniešu koris "Kamēr…", kā arī solistes Jolanta Strikaite, Kristīne Kārkle-Puriņa un kokles virtuoze Laima Jansone.

Brīvdabas koncerta "Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā" idejas un mākslinieciskās domas autors ir komponists un izpildītājs Raimonds Tiguls, kurš savas dzimtās pilsētas augstākajā virsotnē ozolu ielokā radījis vietu, kur skaņās un sajūtās sasaukties dažādu tautu un pasauļu mūzikai. Koncerts ir Raimonda Tigula dāvana talsiniekiem un pilsētas viesiem, vienlaikus apliecinot arī augstas mākslinieciskās kvalitātes kultūras projektu attīstības iespējas ārpus Rīgas un Latvijas lielākajām pilsētām.

Brīvdabas koncertu "Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā" rīko nodibinājums Pasaules Mūzikas un mākslas fonds. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti