Kultūras ziņas

Dzelzceļa muzejā liels mākslas gadatirgus

Kultūras ziņas

Patiesība par karu K. Štrāla romānā

Pauls un Radio Bigbends gatavojas LTV Jaungadam

Raimonds Pauls un Latvijas Radio bigbends gatavojas LTV Jaungadam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latvijas Radio bigbends kopā ar maestro Raimondu Paulu un virkni estrādes solistiem gatavojas Latvijas Televīzijas Vecgada koncertam.

Jau ar pirmajiem koncerta mēģinājuma mirkļiem Latvijas Radio studijā bigbenda mūziķi ar Kārli Vanagu priekšgalā ierauj īstā svētku gaisotnē. Tieši tādai jābūt LTV Vecgada programmai - ar populārām melodijām un ritmiem, ar maestro Raimondu Paulu un krāšņu estrādes izpildītāju buķeti – Intaru Busuli, Aminatu, Daumantu Kalniņu, Kristīni Prauliņu, Ralfu Eilandu, Donu un daudziem citiem.

"Mūsu iecere bija šoreiz padarīt šo koncertu svinīgāku un labāk izmantot orķestri - mūsu Radio bigbendu plus stīgu sastāvu," stāsta maestro. "Uzaicinājām arī populārākos Latvijas estrādes izpildītājus. Bija teikts, ka katrs var nākt ar brīvi izvēlētu vienu numuru, kuru mēs izpildīsim. Lai nebūtu galaicīgi, vēlams - ritmisku numuru, kuru mēs sakombinēsim popūrijā."

Intars Busulis atklāj, ka koncertā viņš izpildīs divus skaņdarbus - dziesmu "Brīvdiena" latviešu valodā un dziesmu "Brīnumu gaidot" duetā ar Kristīni Prauliņu. Mūziķis uzskata, ka Vecgada programmā jābūt muzikālai dažādībai ar skatu nākotnē un Ziemassvētku noskaņu. Savukārt Ralfs Eilands domā, ka Vecgada koncertā jābūt līdzi dziedamām dziesmām un bigbendam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti