Rīta Panorāma

Skype intervija ar Artūru Strautiņu un Beāti Poļakovu

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Intervija ar Lauru Leontjevu un Elīnu Osi

Raimonds Pauls un ansamblis «Neaizmirstulītes» izdod dziesmu «Lietainā vakarā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Maestro Raimonds Pauls un ansamblis “Neaizmirstulītes” ieskaņojuši dziesmu “Lietainā vakarā”, informēja mūziķu pārstāvji.

Dziesmas pieteikumā teikts, ka tā tapusi “skaistu un melanholiski juteklisku ilgu” noskaņās, atzīmējot arī, ka šī ir viena no retajām maestro dziesmām ar pirmā latviešu erotiskās dzejas autora Edvarta Virzas vārdiem.

“Pagājušā gada nogalē notika plaša Ziemassvētku koncerttūre, kurā muzicējām arī mēs. Uz kādu no koncertiem maestro atnesa dziesmu “Lietainā vakarā”, sacīdams, ka šī mūsu ansamblim varētu piestāvēt. Dziesma mūs burtiski apbūra, tāpēc šogad vēlējāmies to ieskaņot,” stāstīja ansambļa “Neaizmirstulītes” dalībnieces.

Ansamblis nākamajā gadā svinēs savus desmit pastāvēšanas gadus un izdos savu pirmo studijas albumu.

“Lietainā vakarā” aranžēja un instrumentēja Edgars Beļickis, kurš piešķīra dziesmai simfoniski plašu un niansētu skanējumu. 

Dziesmas ierakstā piedalījās: vokālais kvartets “Neaizmirstulītes” – Laura Goba, Laura Leontjeva, Madara Orola, Elīna Ose –, pie klavierēm maestro Raimonds Pauls, klarnetes solo Ivars Kalniņš, stīgu grupa Gidona Grinberga vadībā, flauta Egija Sproģe, bass Aivars Meijers, ģitāra Viktors Eunapu, sitaminstrumenti Pauls Ķierpe. 

Dziesmas ierakstu veica Artūrs Sedriks Sinkevičs studijā “Sound Division”, mix/master Pauls Dāvis Megi, video autors Valters Mirkšs.

Ieraksts tapis ar Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) stipendijas atbalstu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti