Kultūras ziņas

Grupas "Instrumenti" filma

Kultūras ziņas

Novadu diena Nacionālajā bibliotēkā

Vijolnieks Raimonds Ozols gatavojas jubilejas koncerttūrei

Raimonds Ozols savās mājās Carnikavā gatavojas jubilejas koncertiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) koncertmeistars un pirmā vijole Raimonds Ozols gatavojas savas piecdesmitās jubilejas koncertturnejai pa Latvijas pilsētām. Satikts mājās Carnikavā, vijoles virtuozs atzīst, ka esot laimīgs.

„Tas paātrinājums šovasar ir sasniedzis kulmināciju. Esmu tikko ierakstījis savu trešo albumu „Vīzijas” un tagad notiek pastiprināta gatavošanās svētdienas koncertam,” norāda mūziķis.

Kā vēstīts, Raimonda Ozola tūre sāksies jau šosvētdien, 31.augustā, ar grandiozu koncertu Dzintaru koncertzālē un jaunā mūzikas albuma iznākšanu

Mani vecāki ir dzīvi. Man ir brīnišķīga sieva. Man ir māja. Man ir darbs un galvenais – veselība ir. Ko vēl cilvēkam vajag? Ir naudiņa. Ir ko uz maizītes uzlikt. Domāju, ka esmu laimīgs,” teic Raimonds Ozols.

30 radošās darbības Raimonds Ozols ir uzstājies uz vienas skatuves ar tādām pasaules mēroga klasiskās mūzikas zvaigznēm kā Mstislavs Rastropovičs, Mariss Jansons, Svetlana Bezrodnaja, Miša Maiskis, Tomoni Nošimoto u.c. 2007.gadā par sasniegumiem muzikālajā jomā Raimondam Ozolam tika piešķirts Latvijas Republikas Triju zvaigžņu ordenis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti