Raimonda Paula koncertā dominēs jaunieši

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Ceturtdienas, 11. aprīļa, vakarā Latvijas Universitātes Lielajā aulā notiks komponista Raimonda Paula kora mūzikas koncerts "Tu esi Latvija". Koncertā dominēs jaunieši, norāda Maestro, izsakot gandarījumu par sadarbību ar jauniešu kolektīviem.

Koncertā piedalīsies Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes jauktais koris "Aura" un Rīgas Valsts 2.ģimnāzijas jauktais koris diriģenta Edgara Vītola vadībā kopā ar maestro Paulu.

Tiks izpildītas gan jaunas, gan sabiedrībā zināmas patriotiska rakstura dziesmas. Koncerta skanējumu papildinās arī instrumentālā grupa un solisti.

Pirmoreiz ar pavadījumu tiks atskaņots īpašs dziesmu cikls – "Dziesmas par Latvijas upēm", kurā ar dzejnieces Ineses Zanderes vārdiem tiks apdziedātās Latvijas skaistākās upes. Savukārt koncerta otrajā daļā klausītājus priecēs pazīstamas un sirsnīgi patriotiskas dziesmas ar Jāņa Petera, Māra Čaklā un Guntara Rača vārdiem.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

Raimonds Pauls stāsta, ka ir ļoti gandarīts par sadarbību ar dziedošajiem jauniešiem, veidojot visai sarežģīto koncertprogrammu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti