Radio «Naba» programmā jauns rokmūzikas raidījums «Zari un lapas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Savu pirmatskaņojumu ceturtdien, 30. janvārī, pulksten 21.00 piedzīvos jauns radio “Naba” raidījums “Zari un lapas”, kas veidots ar mērķi vairot klausītāju zināšanas par alternatīvo rokmūziku.

Raidījumā plānots apskatīt dažādus alternatīvā roka žanrus - punk rock, new wave, gothic rock, neo-psychedelia, britpop, celtic punk, garage rock revival un citus.

Uz katru raidījumu tiks aicināts kāds viesis – ar mūziku saistīts cilvēks, un līdz ar to ikviena raidījumā izvēlētā grupa tiks apskatīta caur šī viesa personīgo pieredzi.

Tā kā “Zari un lapas” gan idejiski, gan muzikāli ir saistīts ar savulaik pazīstamo rokmūzikas vēstures raidījumu “Saknes”, 30. oktobrī “Nabas” studijā viesosies “Sakņu” vadītājs Ivars Godmanis, kurš klausītājiem stāstīs par to, no kurienes “aug saknes” mūsdienu alternatīvajai mūzikai.

Raidījumu “Zari un lapas” gatavo Kristaps Zālītis, kurš no 2009. līdz 2014. gadam bija viens no radio “Naba” autorraidījuma “Mūzu muzejs” vadītājiem.

Raidījumam sekot līdzi un klausīties pēc ētera laika iespējams arī sabiedrisko mediju portālā.

Radio "Naba" ir Latvijas Universitātes veidota programma, kas skan Latvijas Radio 6 kanālā FM 95,8, internetā naba.lv un naba.lsm.lv, kā arī mobilajās lietotnēs. Radio "Naba" ir atvērts medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti