«Radio Naba» favorīti 2021. gadā – «Sleaford Mods», «Public Service Broadcasting» un pašmāju «audrú»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

"Radio Naba" 2021. gada "Top 100" par klausītāju favorītiem atzīta britu "post punk/hip hop" dueta "Sleaford Mods" un Austrālijas "punk" apvienības "Amyl and The Sniffers" dziedātājas  Amy Taylor kopdarbs "Nudge It", otrajā vietā ierindojās Londonā bāzētās apvienības "Public Service Broadcasting" sadarbībā ar "Einstürzende Neubauten" līderi Blixa Bargeld tapusī kompozīcija "Der Rhythmus der Maschinen", bet godpilno trešo vietu ieņem pašmāju muzikālā apvienība "audrú" ar kompozīciju "Cimdiņš".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Pirmajā topa desmitniekā iekļuvušas arī tādas  pašmāju muzikālās apvienības kā "Juuk" ar kompozīciju "Arlekīns" (4. vieta), "Metāls" ar kompozīciju "Mein Vater Weiß Nicht" (5. vieta) un Reinis Rabenau ar Mellameiteni (9. vieta), kā arī tādas pasaules slavenas apvienības kā  "Clinic", "Mogwai" un "Nick Cave & Warren Ellis".

"Radio Naba" gada "Top 100" ir viena no senākajām "Radio Naba" tradīcijām, kas jau 19. reizi gada pēdējā darba dienā apskata klausītāju klausītākās kompozīcijas, kas skanējušas ārzemju "Top 25" un pašmāju "Top 10". Abos topos 2021. gada laikā iekļautas 409 aktuālas kompozīcijas, no tām 40% ir Latvijas izpildītāju darbi. Topā pārstāvētas dažādu stilu kompozīcijas, kā arī plašs valstu un valodu spektrs. Par kompozīcijām klausītāji atdevuši gandrīz 42 tūkstošus balsu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti