Rīta Panorāma

Sākas kultūras forums "Baltā nakts"

Rīta Panorāma

Intervija ar Arti Ābolu

Tiešraide no Zinātņu Akadēmijas

Producents: «Baltā nakts» būs liels un interesants pārbaudījums koncertzālei «Rīga»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Zinātņu akadēmijā topošajai koncertzālei "Rīga" mūsdienu kultūras foruma „Baltā nakts” pasākumi būs liels un intereants pārbaudījums, intervijā „Rīta Panorāmai” norāda koncertzāles producents Juris Millers.

„Baltā nakts” būs ļoti liels un interesants pārbaudījums mums, jo oficiālā koncertzāles atklāšana būs tikai 20.septembrī,” skaidro Millers.

Millers aicina ikvienu „Baltās nakts” apmeklētāju ienākt jaunajā koncertzālē, kur 6.septembrī plkst. 18 un 21 notiks „Sinfonietta Rīga” koncerti.

Šī būs pirmā unikālā iespēja apskatīt šo zāli,” teic Millers, atvainojoties, ja līdz tam „kaut kas vēl nebūs pilnībā pabeigts”.

Juris Millers atklāj, ka jaunās koncertzāles izcilās akustiskās īpašības jau iemēģinājuši „visi Latvijas populārākie un slavenākie diriģenti un mūziķi”.

Jau vēstīts, ka "Baltās nakts" pirmie pasākumi tiks atklāti sestdien, 6.septembrī, plkst. 11 dienā, bet pēdējie turpināsies līdz pat plkst. 5 svētdienas rītā.

Visi "Baltās nakts" pasākumi apmeklētājiem ir pieejami bez maksas un notiek dažādās Rīgas vietās. Šogad aktīvākie Rīgas punkti būs Spīķeru kvartāls Maskavas forštatē, Vecrīga, Vērmaņdārza apkārtne un citas vietas Rīgas centrā, Daugavgrīvas cietoksnis, Imantas kultūras centrs, kā arī Āgenskalna un Torņakalna apkaimes Pārdaugavā, Teika un Sarkandaugava - Daugavas kreisajā krastā.

Visu pasākumu karti variet apskatīt 1188.lv mājas lapā.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti