Rīta Panorāma

Rīgas Kino muzejs - vieta, kur izzināt Latvijas kino vēsturi

Rīta Panorāma

Fado koncerts Cuca Roseta Kultūras pilī Ziemeļblāzma

Iznāks Prāta Vētras "Skārda Bungu tūres" koncertieraksts

«Prāta vētra» laiž klajā «Skārda bungu tūres» koncertierakstu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

No otrdienas skatītājiem būs pieejams koncertieraksts no grupas “Prāta vētra” lielkoncerta Mežaparkā, kas, noslēdzot grupas “Skārda bungu tūri”, pulcēja ap 60 tūkstošiem skatītāju. 

Kā sarunā ar LTV raidījumu “Rīta Panorāma” pastāstīja “Prāta vētras” mūziķis Kaspars Roga, no 16.oktobra “Prāta vētras” koncerts Mežaparkā ir skatāms “LMT straume”. Pavisam Mežaparkā grupa viesojusies trīs reizes – 2005., 2008. un 2018.gadā. Visi trīs koncerti ir iemūžināti – kā norādīja Roga, ir interesanti to skatīties kā triloģiju, jo tādējādi var vērot, kā notikusi grupas izaugsme un mainījusies scenogrāfija. “Skārda bungu tūre” tika filmēta ar 21 kameru, un tā ir līdz šim lielākā komanda, kas piedalījusies “Prāta vētras” koncerta ierakstā. 

“Šoreiz izdevās pilnīgi viss, ko mēs gribējām,” teica Roga. “Koncerts izdevās ļoti emocionāls, mēs to centāmies negraizīt – ieraksts ir 2 stundas un 45 minūtes garš. Arī skatītājs, kas tur nav bijis, varēs izbaudīt klātesamības sajūtu.” 

Bez maksas koncerta ieraksts skatāms LMT straumē, lejupielādējams vietnē “vimeo.com”, bet no 15.novembra tas būs pieejams arī DVD formātā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti