Panorāma

Ievēlē vēl četru Saeimas komisiju vadību

Panorāma

Kuldīdznieki brauc uz Rīgu mācīties fiziku un ķīmiju

"Prāta vētra" laiž klajā koncerta ierakstu no Mežaparka

«Prāta vētra» laiž klajā ierakstu no «Gads bez kalendāra» koncerta Mežaparkā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Grupa "Prāta vētra" laiž klajā koncerttūres "Gads bez kalendāra" ierakstu no koncerta Mežaparka Lielajā estrādē, informēja grupas pārstāvji.

"Iestājoties rudenim, tā vien gribas atgriezties siltajā augusta vakarā, kad visi tikāmies koncertā Mežaparkā. Ar šo koncertierakstu sev un arī skatītājiem atgādinām par gaismas ezeriņiem visā Latvijā, par sadziedāšanos un par prieku atkal satikties koncertos pēc četru gadu pārtraukuma. Tādēļ arī ielūdzam uz kinoteātriem vai kopīgu vakarēšanu savās viesistabās kopā ar mums," par koncertierakstu stāstīja grupa "Prāta vētra".

Plānots, ka kinoteātros Rīgā un Valmierā koncertierakstu varēs noskatīties no 24. līdz 27. novembrim.

Koncertierakstā, kura režisors ir "Prāta vētras" bundzinieks Kaspars Roga, bet montāžas režisors Juris Matuzelis, apkopotas 29 dziesmas. Tāpat kā vasaras koncertos, arī šajā koncertierakstā mūzika mijas ar vērienīgu šovu – īpaši veidota scenogrāfija, gaismas, dejas, uguņošana un, protams, "Prāta vētras" labākās dziesmas. Grupa arī uzsver: "Lielu paldies pelnījuši visi koncerttūres "Gads bez kalendāra" mūziķi, kuri kāpa uz skatuves 2022. gada vasaras koncertos – Ingars Viļums, Nelli Bubujanca, Uldis Beitiņš, Kaspars Vizulis, bekvokālistes Linda Anete Rušeniece, Una Daniela Aizgale, Gabriēla Zvaigznīte un etno mūzikas grupa "Tautumeitas"."

Koncertierakstā varēs redzēt un dzirdēt arī "Prāta vētras" draugus, viesmūziķus – ansi, Gustavo, Donu, Intaru Busuli, grupu "Instrumenti" un Kristīni Pāži.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti