«Prāta vētra» koncerttūres skatītājus aicinās būt «zaļākiem»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Grupa “Prāta vētra” šīs vasaras koncerttūrē plāno kļūt videi draudzīgāka un aicinās uz to arī skatītājus, tā Latvijas Radio pastāstīja “Prāta vētras” menedžere Aija Auškāpa.

Grupa 18.jūlijā informēs par šovasar plānotajiem koncertiem Rīgā, Jelgavā, Valmierā, Ventspilī un Daugavpilī un to, kā tad izpaudīsies “Prāta vētras” apņēmība kļūt “zaļākiem”. Auškāpa pieļauj, ka šī būs videi draudzīgākā koncerttūre Baltijas mērogā.

Aija Auškāpa par "Prāta vētras" plāniem kļūt videi draudzīgākiem
00:00 / 00:49
Lejuplādēt

“Draudzīgums videi izpaudīsies ar to, ka tūres organizēšanā un tehnoloģiskajos risinājumos mēs izmantosim pēc iespējas videi draudzīgākas lietas, kas atstāj pēc iespējas mazāku kaitējumu dabai,” skaidro Auškāpa. “Mēs aicināsim arī katru skatītāju iesaistīties, jo tas ir katra spēkos – kaut ko darīt. Tas attiecas gan uz to, kā mēs ierodamies uz koncertu, kā uzvedamies un kādu atstājam koncerta vietu pēc sevis. Tas attiecas uz atkritumu šķirošanu, ko īstenosim sadarbībā ar pašvaldībām un uzņēmumu “CleanR”. Skatītāji mums palīdzēs sašķirot visas plastmasas glāzes, un mēs tās aizvedīsim tālākai pārstrādei.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti