Kultūras ziņas

Sākas romu kultūras festivāls

Kultūras ziņas

Liepājā atklāta izstāde par "Līviem"

"Prāta vētra" ceļā uz Liepāju

«Prāta vētra» ceļā uz Liepāju; nākamie koncerti Latvijā tikai pēc gada

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Jau sestdien, 20.augustā, ar koncertprogrammu “7 soļi svaiga gaisa” grupa "Prāta vētra" muzicēs stadionā “Daugava” Liepājā. Taču nākamais “Prāta vētras” koncerts Latvijā plānots tikai nākamgad.

“Prāta vētras” faniem tūre “Septiņi soļi svaiga gaisa” jau ir pazīstama, taču mūziķi bilst, ka šoreiz koncerts būs mazliet citādāks. Līdzās “Prāta vētrai” uz skatuves kāps, kā ierasts, mūziķis Dons un šoreiz arī grupa “Triānas parks”.

"Mēs arī skatāmies un klausāmies, kas notiek. “Triānas parks” lielisks ansamblis ar lielisku dziedātāju un foršu mūziku. Dons mums jau ir bijis visā tūrē, un, tā kā uz afišām rakstīts, ka tas ir tūres koncerts, mēs nevaram apzagt mūsu skatītāju," saka grupas mūziķis Kaspars Roga.

Mūziķi atklāj, ka “Prāta vētras” koncertdzīve ir pietiekami saspringta, taču ne Latvijā. Liepājas koncerts ir šogad vienīgais Latvijā. Gaidāmi ir koncerti gan Lietuvā, gan Krievijā.

"Tikko bijām Pērnavā, atgriezāmies no Kaļiņingradas. Iespējams, rudenī būsim Maskavā. Mums ir laba fanu bāze, daži ir iemācījušies latviešu valodu. Mēs esam pateicīgi, ka varam koncertēt šajā valstī," par muzicēšanu Krievijā saka Roga.

Koncerttūres albums “7 soļi svaiga gaisa” pie klausītājiem nonāca pagājušajā gadā, un grupa atzīst, ka ir aizmetņi jaunam albumam. Tomēr līdz tā iznākšanai ir vēl jāpagaida.

Liepājas koncerta rīkotāji apmeklētājus aicina stadionā “Daugava” ierasties savlaicīgi. Brīvu vietu palicis maz.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti