«Positivus» uzstāsies mūziķis Džeimss Bleiks

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sestdien, 18. jūlijā, "Positivus" festivālā uzstāsies britu producents, pianists un dziedātājs Džeimss Bleiks, informēja festivāla organizatori.

"Kāds viņu atpazīs kā ļoti veiksmīgu producentu, kāds cits viņu zinās elektroniskās deju mūzikas dēļ, kāds varbūt lietainās pēcpusdienās klausīsies viņa balādes klavieru pavadījumā, kāds cits uzskatīs, ka britu mūziķis ir izcils falseta meistars, vēl kāds būs dzirdējis Džeimsa Bleika un Bejonsē kopdarbu "Forward", kāds noteikti būs iepazinis Bleiku viņa sadarbībā ar Kendriku Lamāru dziesmā "King's Dead" - precīzi tik daudzpusīgs ir Džeimss Bleiks, 31 gadu vecais ģēnijs no Apvienotās Karalistes," par mūziķi raksta "Positivus" organizatori.

Bleiks jau pieteicis sevi mūzikas industrijā. Ar "Grammy" par labāko repa izpildījumu apbalvots Bleika kopprojekts ar Kendriku Lamāru. Mūziķa jaunākais albums "Assume Form" nominēts "Grammy" balvai kā labākais alternatīvās mūzikas ieraksts, 2013. gadā izdotais "Overgrown" britu mūzikas balvas "Mercury" ceremonijā atzīts par labāko Lielbritānijas un Īrijas albumu.

Džeimss Bleiks ne vien pieteicis sevi kā solo mākslinieku, bet arī veidojis kopīgu mūziku ar jau minētajiem Bejonsē un Kendriku Lamāru, kā arī ar Trevisu Skotu, JAY-Z, Frenku Oušenu, Vince Staples, André 3000 un daudziem citiem.

Jau zināms, ka piektdienas galvenais mākslinieks būs viens no šī brīža vadošajiem pasaules hiphopa māksliniekiem A$AP Rocky. Tāpat šīs vasaras festivālā uzstāsies islandiešu indī-popa grupa "Of Monsters And Men". Sagaidāms, ka līdz februāra beigām izziņosim vēl virkni šīs vasaras festivāla māksliniekus.

Positivus festivāls jau 14. reizi notiks 17. un 18. jūlijā Salacgrīvā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti