«Positivus» festivāls pārcelts uz nākamo gadu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Covid-19 pandēmijas dēļ 2020. gada vasarā “Positivus” festivāls nenotiks, to pārceļ uz 2021. gadu, medijus informēja festivāla organizatori.

“Festivāls nevar notikt mākslinieku, mūziķu, visa tehniskā personāla, bet, pats galvenais, jūsu - festivālu apmeklētāju veselības drošības dēļ,” uzsver organizatori. “Koncerti no guļamistabām TV vai datoru ekrānos, ballītes dzīvojamās istabās vai uz balkoniem nekad neaizstās dzīvu koncertu apmeklējuma pieredzi. Diemžēl pārvietošanās un pulcēšanās ierobežojumi visā pasaulē liek māksliniekiem atcelt koncertus, bet festivālu organizatoriem – rakstīt atcelšanas paziņojumus mūsu visu veselības un drošības labā.”

Organizatori atzīmē, ka šī gada festivāls bija ļoti īpašs, jo izveidota lieliska programma. Tāpēc iespēju robežās šī gada programmu plānots pārcelt uz nākamo festivālu. Jau sāktas sarunas ar māksliniekiem, norāda organizatori.

Rīkotāji arī uzsver, ka iegādātās biļetes būs derīgas uz 2021. gada festivālu.

Sīkāka informācija biļešu īpašniekiem sekos tuvākā mēneša laikā.

Mākslinieku saraksts, kuri pārcels savas uzstāšanās uz 2021. gadu, vēl nav zināms.

KONTEKSTS:

Latvijā pirmoreiz Covid-19 vīruss konstatēts 2020. gada 2. martā. Ar mērķi ierobežot infekcijas izplatīšanos Latvijā 12. martā izsludināta ārkārtējā situācija, kas būs spēkā līdz 12. maijam un kuras laikā noteikta virkne ierobežojumu, tostarp aizliegti visi publiskie pasākumi un ierobežota cilvēku pulcēšanās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti