«Positivus» festivālā uzstāsies Islandes grupa «Of Monsters and Men»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Islandes indī folk/pop grupa “Of Monsters and Men” papildina “Positivus” festivāla programmu, pievienojoties jau iepriekš izziņotajam mūziķim A$AP Rocky. Grupa uzstāsies pēcpusdienā sestdien, 18. jūlijā, uz festivāla galvenās skatuves. Otrās dienas galveno mākslinieku plānot izziņot 2020. gada janvārī, medijus informē festivāla pārstāvji.

"Of Monsters and Men" 2011. gada debijas albums “My Head Is An Animal” ieguva platīna statusu, un populārā dziesma “Little Talks” kļuva par starptautisku grāvēju. Dziesma ieguva pieckārtējo platīna statusu no Amerikas Ierakstu industrijas asociācijas un kļuva par pirmo islandiešu grupas dziesmu, kas mūzikas platformā “Spotify” tika straumēta vairāk nekā 1 miljardu reižu.

Albums “My Head Is An Animal” bija klausītākais albums Austrālijā, Islandē, Īrijā, kā arī ieņēma pirmo vietu ASV roka un alternatīvās mūzikas topā. Iecienītais albums ierindojās “Billboard 200” klausītāko albumu topa 6. vietā, bija 3. vietā Apvienotajā Karalistē, kā arī viesojās labāko albumu “Top 20” Eiropā un Kanādā. Albuma vadošais singls "Little Talks” nokļuva teju visu Eiropas valstu mūzikas topu desmitniekos, nonākot pirmajās vietās Īrijā un Islandē, kā arī triumfējot ASV alternatīvās mūzikas topa pirmajā vietā.  

Grupas dziesmas ir dzirdamas arī kino un seriālos – “The Hunger Games”, “The Walking Dead”, “Jessica Jones” un citur. Grupa uzstājusies “Coachella”, “Lollapalooza”, “Firefly” un citos augsta profila festivālos, kā arī iesildījusi grupas “Florence + the Machine” arēnas koncerttūri.

Grupa 2015. gadā izdeva savu otro studijas albumu “Beneath The Skin”, kas ierindojās “Billboard” mūzikas “Top 200” 3. Vietā un 2019. gadā laida klajā arī savu jaunāko albumu “Fever Dream”, kas paspējis izpelnīties mūzikas kritiķu atzinību.

Festivāla organizatori informē, ka līdz 31. decembrim biļetes uz nākamā gada “Positivus” festivālu būs pieejamas par “Early Bird” biļešu cenu. Biļešu cena mainīsies no 1. janvāra, un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks 2020. gadā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti