«Positivus» festivālā nākamvasar uzstāsies Sam Smith

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Viens no pasaulē klausītākajiem mūziķiem apstiprināts kā pirmais "Positivus" festivāla galvenais mākslinieks – Sam Smith, kurš šobrīd iekaro pasauli ar savu jaunāko superhitu "Unholy" un ir ceļā pie klausītājiem ar jaunu albumu, informēja festivāla rīkotāji. "Positivus" festivālā Sam Smith uzstāsies sestdienā, 15. jūlijā.

Kopš debijas albuma "In The Lonely Hour" (2014) starp Sam Smith sasniegumiem minami – 35 miljoni pārdotu albumu, 45 miljardi klausījumu skaitu mūzikas straumēšanas vietnēs, četras "Grammy" balvas, trīs "BRIT" balvas, seši "MOBO", "Zelta globuss", "Oskars", divi nr. 1 albumi, pieci nr. 1 singli, divi nr. 1 kā vokālistam no "Naughty Boy" ("La La La", 2013) un Calvin Harris ("Promises").

Sam Smith jaunākais albums "Gloria", kas pie klausītājiem nonāks 27. janvārī, tiek pieteikts kā mākslinieka "līdz šim drosmīgākais un atklātākais veikums, kas seko pēc dziesmas "Unholy" milzu panākumiem".

Arī nākamgad festivāls "Positivus" norisināsies Rīgā, Lucavsalā. Festivāls notiks divas dienas – 14. jūlijā un 15. jūlijā. Tajā vairs nebūs telšu pilsētiņas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti