Rīta Panorāma

Horeogrāfe un aktieris - Lilija un Edgars Lipori stāsta pasakas

Rīta Panorāma

Suņa skološanas ābece: nagu griešana

Poproka grupas "Bekars" debijas albums "Sākums"

Poproka grupa «Bekars» laiž klajā debijas albumu «Sākums»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Jauniešu grupa “Bekars” no Bauskas 3. aprīlī, laiž klajā debijas albumu “Sākums”. Albuma prezentācijas pasākums norisināsies vietnē “Facebook”. Ikviens interesents no pulksten 18.00 ir aicināts pievienoties un iepazīties ar muzikālās apvienības daiļradi, medijus informē grupas pārstāvji.

Debijas albumu veido astoņas oriģināldziesmas. “Sākumā radījām bilžu formāta albumu, kas ir pieejams tikai vienā eksemplārā, mūsu pašu atmiņām. Tomēr pēdējais pusgads bijis ļoti darbīgs, kad fokusējāmies uz debijas albuma “Sākums” radīšanu,” par aizvadīto laiku stāsta grupas pianists Matīss Kataņenko. “Šobrīd ļoti ceram, ka šī gada 15. augustā būs iespēja atzīmēt grupas 5 gadu jubilejas koncertu, lai klātienē tiktos ar klausītājiem un kopā svinētu svētkus. Tikmēr aicinu pavadīt piektdienu muzikālā atmosfērā, lai iepazītos ar mūsu “sastrādāto”. Būs jautri!” aicina mūziķis.

Jaunā albuma “Sākums” prezentācija norisināsies 3. aprīlī. Vietnē “Facebook” no pulksten 18.00 interesenti varēs uzzināt stāstus, kas radušies albuma tapšanas procesā, un baudīt pāris dziesmu akustiskās versijas.

Grupā spēlē Armands Rutkovskis (balss, ģitāra), Varis Jātnieks (basģitāra), Jānis Biezais (sitaminstrumenti) un Matīss Kataņenko (taustiņinstrumenti). Līdz šim grupa uzstājusies vairākos festivālos Latvijā – “Country Bauska”, “Bauska TASTE”  un mūzikas un mākslas festivālā “Bildes”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti