Rīta Panorāma

Jeruzalemē sarīkots teroristisks uzbrukums

Rīta Panorāma

Izsola leģendāru rokmūziķu piemiņas lietas

Ar debijas albumu sevi piesaka jaunā dziedātāja Būū

Popdziedātāja Būū izdod debijas «Albūūmu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Popdziedātāja Būū, īstajā vārdā Ilze Fārte, piesaka sevi ar debijas albumu "Albūūms", informēja mūziķes pārstāvji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Būū debijas albumu veido astoņas dziesmas latviešu valodā. Albuma vēstnesis ir dziesma "Mazais pirkstiņš", kas stāsta par dziedātājas "cilts" veidošanu. Dziedātāja skaidroja: "Katrs cilvēks ap sevi apzināti vai neapzināti veido cilvēku loku – viņi vai nu tevi ceļ un iedvesmo, vai bremzē un velk lejā. Šo dziesmu es uzrakstīju ļoti grūtā brīdī, kad nācās vairākus šādu cilvēkus no dzīves izgriezt, un es todien izdomāju šo "mazā pirkstiņa" konceptu – katram, kuru es izvēlos pielaist sev tuvumā, es it kā lūdzu dot mazo pirkstiņu un solījumu, ka mēs viens otram būsim mūzas. Tā es pamazām veidoju savu cilti."

Albuma pieteikumā solīts, ka tas ir "emociju eksplozija: no bāra letes un reggaetona līdz pat afirmācijām un gospeļu dziedāšanu savam spoguļatēlam."

"Es šajās dziesmās ieliku pēdējo gadu pārdzīvojumus, galvenokārt to, kā es apzinos sevi šajā pasaulē, pieaugu un kļūstu par sievieti. Man dzīvē ir trūcis spēcīgu sieviešu – iedvesmotāju, tāpēc es "Albūūmā" gribu būt trakā, taču viedā lielā māsa, kuru pati vienmēr esmu gribējusi," sacīja Būū.

Albumā jūtamas vairāku mūzikas stilu, tostarp pop, reggaeton, gospel un R’n’B iezīmes, un dziedātāja pati vairākās albuma dziesmās debitē kā mūzikas producente līdzās galvenajam mūzikas producentam Armandam Varslavānam.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti