Pikaso turpina pavasara koncertturneju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Reperis Pikaso aicina uz saviem pavasara tūres koncertiem: 21.martā Rīgā (bārā "Piens"), 4.aprīlī Valmierā (bārā "Tinte"), 11.aprīlī Jelgavā (mūzikas klubā "Jelgavas Krekli"), 25.aprīlī Cēsīs (nakts klubā "Fonoklubs"). Mūziķis koncertu sēriju jau iesāka ar uzstāšanos Liepājā 14.martā.

Ar otrā studijas ieraksta "SVMN: B Puse" izdošanu pagājušā gada decembrī Pikaso kļuvis par stabilu vērtību ne tikai šī žanra klausītāju vidū.

"Šis albums ir turpinājums pirmajam izdotajam debijas albumam "Satikšanās vietu mainīt nedrīkst"," saka mākslinieks. "Jo pēc pirmā ieraksta nodošanas klausītājiem, es sapratu, ka neierakstīts palicis labs muzikālais materiāls. Kurš 2014.gada beigās tika izdots kā "SVMN: B Puse". Tas arī ir mans šī pavasara vēstnesis, kurš dosies pie maniem uzticīgajiem klausītājiem visā Latvijā."

Kā vērā ņemamu jāmin arī uzaicinājumu uz šī gada Tallinas Mūzikas nedēļu, kas ir lielākais un vērienīgākais mūzikas festivāls Baltijas un Ziemeļvalstu reģionā. Pikaso uzstāsies festivāla oficiālās hip-hop skates ietvaros 28.martā klubā "Sinilind".

Turnejas noslēgumā 2.maijā Rīgā vērienīgs koncerts notiks klubā "Pulkvedim neviens neraksta", kur kopā ar Pikaso uz skatuves kāps arī pašmāju hip-hop leģenda Ozols.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti