Piektdien desmito reizi tiks pasniegta Latvijas metālmūzikas gada balva

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Noslēgusies balsošana ikgadējo Latvijas Metālmūzikas balvu ieguvēju noskaidrošanai, kuras tiks pasniegtas ceremonijā 8. februārī klubā "Melnā piektdiena", informēja kluba “Melnā piektdiena” pārstāvji.

Kā ikkatru gadu, tiks noskaidrotas labākās un klausītāju mīlētākās smagā un ekstrēmā roka grupas tādās kategorijās kā labākais albums, labākā koncertgrupa, izcilākā debija u.c.

2018. gada labākā albuma kategorijā nominēti 7 ieraksti: Jānis Bukums "Neuzvarētais", Latvijas Metāls 2 (izlase), Māra "Therapy For An Empath", Nuvo "Laiks ir asinīs", Oceanpath "Elementi", Seira "Decrypting Parallels" un Stagnant Project "The Age of Giant Monsters".

Klausītāji atsevišķi varēja balsot par gada labāko koncertgrupu, gada debitantiem, labāko vokālistu/-i un izcilāko instrumentālistu/-i.

Šajās kategorijās fani varēja balsot par jebkuru atzinības vērtu mākslinieku — nebija nepieciešams, lai šajās nominācijās balsis tiktu atdotas obligāti tikai tiem, kas nominēti vienlaikus arī gada labākā albuma titulam.

Rezultātus noteiks tautas balsojums, kurš ir limitēts ar vienu balsojumu no katras IP adreses vai mobilās ierīces. Iepriekšējos gados Metālmūzikas gada balvas saņēmuši tādi mākslinieki kā “Skyforger”, “Frailty”, “Sanctimony” un daudzi citi.

 

Latvijas Metālmūzikas balvu pasniegšana notiks 8. februārī klubā “Melnā piektdiena”. Koncertā uzstāsies grupas “Sanctimony”, Māra un Stagnant Project, pasākumu vadīs dj Deathperado.

Latvijas metālmūzikas gada balvas pasniegšanas ceremonija šogad notiks desmito reizi. Tās iniciatori ir apvienības “Zobens un Llemess” un mūzikas kluba “Melnā piektdiena” pārstāvji, kas ar koncertu un pasākumu organizēšanu nodarbojas kopš 1996. gada.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti